When My Life Story begind
Akhirnya Pandai Tentang Photoshop
Sunday, 27 May 2012 | 08:03 | 1 comments
Assalamualaikum , anak -2x .. ustazah sekalian ? sehadd kah anda ?? kalau  x sihadd g mkn 0bat cepat :P 
0k . hari ini kamie nk cakap pasal Photosh0p .
dulu . kamie pernah download photoshop tapi x pandai nak guna. serius k0dd .. pada suatu hari kami p0n terbukak lah blog Abg Kacak , tengok bahagian tutorial . pastu jumpa tutorial Photoshop . 
first time guna , kami x buat header , cursor apa semua tuh . kami edit gambar dulu . contoh gambar ialah .
1 . Edit biji mata bg besar , 2. warna kan anak mata .
lepas tuh . kami try lah buat header tranparent . yeahh . akhirnya menjadi jugak . header tu seperti header di atas lah :) pink kaler maa... :P . n then , try lah ikut tuto Kakak Comel kite pulak .
buat cursor bermuka .. disebabkan Youtube ni mcm tuttutt. ee geram nye s0 download lah masuk komputer ..
erghh lama k0dd .. btw saba jew . akhir nya dah terdownload .. 
s0 try lah ikut tuto kak lyssa. allhamudullilah akhirnya menjadi .. cursor nye seperti yang kamie guna sekarang.
ni nak try buat doodle ta pandai :'( sedih .. nak buat cm ne x de bakat agy  kan ?? :'(
hurm .. ok lah .. sampai disini sahaja diari kami . 
Assalamualaikum ..

Tengok Tv Cerite Altromen ,
Jangan lupe k0men . 



Song


Meet The Boss
Nama :

Birthday:

In relationship:


Say Your Word
Letak code cbox


Thank To Them

Template : Gadis suka makan
Sources : ????
Header : Gadis